Dikr1tik Sebab Pakai Filter,Ini Jawapan Padu Azza Elite

Pelakon Azza Elite meluahkan rasa ber4ng dengan tindakan segelintir pihak yang mempertikaikan tindakannya menggunakan aplikasi ‘filter’ pada wajah dalam hantaran di Instagram.

Menurut Azza, dia tidak faham apabila ada sahaja pihak yang seolah-olah tidak senang hati biarpun tindakannya itu tidak pernah mendatangkan masalah kepada sesiapa.

“Anda ada masalah kalau orang lain pakai filter? Biarlah orang pakai filter, kenapa kau susah hati? Kau nak pakai filter ke tak nak ke, ada kami kisah.

“Suka hatilah, yang cantik tu kami, bukan kau. Apa masalah dengan filter? Kau ingat filter tu suka dengan kau. Apa masalah anda?,” katanya menerusi satu entri yang dimuat naik di Instagram

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasal filter je pun.. Whats your problem kalau orang pakai filter?sakit hati plakkk org pakai filter. Ko jgn sampai akk pakai filter air kt umh ko #akugarangtau

Siaran dikongsi oleh Azzaelite❤️queenazza0174748991 (@azzaelite) pada

Katanya, isu tersebut sepatutnya tidak perlu wujud kerana ia terpulang kepada hak individu masing-masing.

“Pasal filter sahaja pun. Apa masalah anda kalau orang pakai filter? Sakit hati orang pakai filter. Kau jangan akak pakai filter air di rumah kau,” katanya. 

Di ruangan komen, rata-rata bersetuju dengan pandangan Azza mengenai hal tersebut.

“Betul tu Azza saye pun sangat-sangatlah setuju apa yang Azza cakap ni. Lagi satu telefon kitakan, suka hati kitalah nak guna filter ke tak, bukannye kite gune filter ambil telefon orang.

“Setuju, tak perlulah nak berdengki ke apa, bila dah tahu yang real pun diam sahaja.

“Entah, pakai filter pun muka kita juga! Bukan pakai muka mereka pun,” komen sebahagian pengikutnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

sumber: Gempak


Be the first to comment on "Dikr1tik Sebab Pakai Filter,Ini Jawapan Padu Azza Elite"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*